Смрзнути помфрит Анализа глобалног тржишта о изгледима чипса од кромпира у 2024. Анализа глобалног тржишта чипса од кромпира до 2024. Производња чипса од кромпира Линија смрзнутог помфрита

Monday, April 29, 2024

Смрзнути помфрит Анализа глобалног тржишта о изгледима чипса од кромпира у 2024. Анализа глобалног тржишта чипса од кромпира до 2024. Производња чипса од кромпира Линија смрзнутог помфрита.

Глобална анализа развоја тржишта чипса за замрзнути помфрит.

Global Market Analysis of Potato Chips to 2024,Potato chips Production Frozen Fries Line News

Извештај покрива глобалну величину тржишта чипса и удео у приходу. Тржиште је сегментирано према врсти производа (пржено и печено), укусу (обично/слано и зачињено), каналу дистрибуције (супермаркети/хипермаркети, продавнице, малопродајне продавнице на мрежи и други канали дистрибуције) и географији (Северна Америка, Европа, Азија Пацифик, Јужна Америка, Блиски исток и Африка). Извештај даје тржишну величину и вредност горе наведених сегмената током предвиђеног периода.

Global Market Analysis of Potato Chips to 2024,Potato chips Production Frozen Fries Line News

Анализа тржишта чипса
Global Market Analysis of Potato Chips to 2024,Potato chips Production Frozen Fries Line News
Очекује се да ће глобално тржиште чипса расти ЦАГР од 5,6% у наредних пет година.
Чипс је једна од најпогоднијих опција за храну за људе да се уклопе у њихов ужурбани животни стил. Скраћује време припреме оброка и може се послужити као брза ужина или као део оброка. Стога, погодна храна такође покреће раст глобалног тржишта чипса. Како светска популација постаје свеснија за здравље, неке компаније за чипс производе производе са додатом вредношћу који су здравији од обичног чипса.

Ово укључује намирнице са нижим садржајем холестерола, масти и калорија и богате здравим састојцима. Чипс од кромпира без глутена, без ГМО, направљен од морске соли, природних боја и укуса је популарнији од обичног чипса. На пример, у јуну 2022, СпудЛове органски дебело резани чипс од кромпира најавио је планове да настави свој раст и прошири се на свих 509 Вхоле Фоодс Маркета у Сједињеним Државама.

СпудЛове тврди да су нови производи дебело резани чипс од кромпира који су органски сертификовани од УСДА, верификовани без ГМО пројекта и сертификовани без глутена. Тржиште чипса је веома активно. Са више играча који се појављују на тржишту како би повећали продају, ове компаније стално изнова измишљају своје производе и користе различите стратегије као што су јединствене продајне понуде. На пример, 2022. године, Лаи'с је проширио своје присуство у Индији лансирањем новог асортимана равно резаних чипса и своје најтање серије чипова - Лаи'с Вафер Цхипс.

Тржишни трендови чипса
Производи за грицкалице постају све популарнији

Чипс је једна од најпогоднијих опција за храну за људе да се уклопе у њихов ужурбани животни стил. Скраћује време припреме оброка и може се послужити као брза ужина или као део оброка. Чипс је слана ужина посебно популарна у западним земљама. Они чине важан део тржишта снацк хране. Разноврсност производа, регионална мешавина укуса грицкалица, промена начина живота потрошача и раст дистрибутивних канала су главни фактори који утичу на глобални раст продаје чипса.
Увод у случај 1. Како тренд здравих грицкалица наставља да се развија, произвођачи на тржишту нуде здрав или побољшан чипс. На пример, Пратаап Снацкс Лтд нуди омега побољшани чипс од кромпира под својим брендом Иеллов Диамонд. Поред тога, у мају 2022. чипс од слатког кромпира, назван Углиес Свеетс, додат је линији производа Углиес Кеттле Цхипс. Слатки кромпир који се користи за прављење чипса се кува у малим серијама и зачини са правом количином соли. Према произвођачу, ови чипови су добар извор витамина А, без глутена, без ГМО провереног пројекта, кошер, погодни за вегетаријанце и направљени у објекту без орашастих плодова.
Global Market Analysis of Potato Chips to 2024,Potato chips Production Frozen Fries Line News

Студија случаја 2, Због убрзаног начина живота и потражње одраслих за брзом храном или грицкалицама, постоји све већа потражња за здравом и прикладном храном која се може одмах јести. Чипс од кромпира је користан јер је лако доступан и носи са собом за конзумирање. Ови фактори су покретали раст тржишта.
Азијско-пацифички регион остаје најбрже растући регион
Global Market Analysis of Potato Chips to 2024,Potato chips Production Frozen Fries Line News
Нивои потрошње чипса увелико варирају широм света и велики су у категорији сланих грицкалица. Азијско-пацифички регион је најбрже растући регион због брзог раста модерних канала дистрибуције као што су супермаркети и хипермаркети. Промена начина живота, напредак технологије, повећање инвестиција из развијених земаља у региону и преференција укуса допринели су успону индустрије чипса.

Све већа популарност грицкалица у азијским земљама приморала је регионалне играче да усвоје стратешка унапређења како би стекли конкурентску предност на тржишту грицкалице. На пример, Универсал Робина Цорпоратион је купила Снацк Брандс Аустралиа да би стекла конкурентску предност тржишне репутације. Очекује се да ће стратегије иновација производа и паковања даље покретати раст тржишта чипса у азијским земљама. Локални играчи у Сингапуру лансирају егзотичне чипсове због потражње на локалном тржишту. Овај фактор углавном покреће тржиште чипса у Азији и Пацифику.

ЗхиИин Индустри Цо., Лтд Линија за производњу помфрита, Линија за производњу помфрита, Линија за производњу чипса од банана, Линија смрзнутог помфрита, Машина за прављење помфрита, Машина за производњу чипса, Линија смрзнутог помфрита, Опрема за замрзавање хране, Машина за пржење грицкалица, Кукуруз машина за напухавање пахуљица, машина за прање поврћа, машина за пушење кукурузног чипса, машина за напухане грицкалице за кукурузни чипс, машина за замрзавање морских плодова

Линија за производњу помфрита, линија за производњу помфрита, линија за замрзнуто помфрит, машина за пржење грицкалица, машина за пушење кукурузних пахуљица, машина за прање поврћа, машина за прављење чипса од кукуруза, машина за помфрит, машина за прављење помфрита, машина за прављење чипса. ,Машина за производњу чипса од банане,Брзо замрзнути помфрит,Линија смрзнутог помфрита,Машина за замрзавање хране,Опрема за лиофилизацију,Машина за замрзавање помфрита,Машина за прање поврћа,Машина за одмрзавање морских плодова,Машина за паковање грицкалица,Опрема за замрзавање хране за паштете,Поврће линија, машина за сечење помфрита, линија за производњу помфрита, машина за прављење помфрита, машина за производњу чипса од банане, брзо замрзнута помфрит, линија за замрзавање помфрита, машина за напухавање кукурузних пахуљица, помфрит. Машина за замрзавање, линија замрзивача помфрита, машина за замрзавање хране, опрема за лиофилизацију, машина за прање поврћа, машина за одмрзавање морских плодова, машина за паковање грицкалица, опрема за замрзавање хране, линија за пастеризацију поврћа, машина за сечење воћа.

Суацх АС:
линија за прављење чипса,
Линија за производњу помфрита,
Машина за прављење помфрита,
Машина за прављење чипса,
Машина за производњу чипса,
Машина за производњу чипса од банане,
помфрит брзо замрзнут,
Линија смрзнутог помфрита,
Линија смрзнутог помфрита,
машина за пржење грицкалица,
Индустријска машина за пржење,
Машина за пушење кукурузних пахуљица,
Машина за замрзавање помфрита,
Линија смрзнутог помфрита,
Машина за замрзавање хране,
опрема за лиофилизацију,
Машина за прање поврћа за прање
машина за прање мехурића од поврћа
Машина за одмрзавање морских плодова,
Машина за паковање грицкалица,
Опрема за замрзавање хране,

Линија за пастеризацију поврћа,
Машина за резање воћа,
Машина за замрзавање хране,
Опрема за замрзавање хране,

Leave your comment
Call me!Lisa