Заморожена картопля фрі Аналіз світового ринку щодо перспектив виробництва картопляних чіпсів у 2024 році Аналіз світового ринку картопляних чіпсів до 2024 року Виробництво картопляних чіпсів Новини лінії замороженої картоплі фрі

Monday, April 29, 2024

Заморожена картопля фрі Аналіз світового ринку щодо перспектив виробництва картопляних чіпсів у 2024 році Аналіз світового ринку картопляних чіпсів до 2024 року Виробництво картопляних чіпсів Новини лінії замороженої картоплі фрі.

Глобальний аналіз розвитку ринку картопляних чіпсів із замороженої картоплі фрі.

Global Market Analysis of Potato Chips to 2024,Potato chips Production Frozen Fries Line News

Звіт охоплює розмір світового ринку картопляних чіпсів і частку доходу. Ринок сегментований за типом продукту (смажене та запечене), смаком (звичайний/голоний та приправлений), каналом дистрибуції (супермаркети/гіпермаркети, міні-магазини, роздрібні онлайн-магазини та інші канали дистрибуції) та географією (Північна Америка, Європа, Азія). Тихого океану, Південної Америки, Близького Сходу та Африки). Звіт містить розмір ринку та вартість вищезазначених сегментів протягом прогнозованого періоду.

Global Market Analysis of Potato Chips to 2024,Potato chips Production Frozen Fries Line News

Аналіз ринку картопляних чіпсів
Global Market Analysis of Potato Chips to 2024,Potato chips Production Frozen Fries Line News
Очікується, що глобальний ринок картопляних чіпсів зросте на 5,6% протягом наступних п’яти років.
Картопляні чіпси є одним із найзручніших варіантів їжі для людей, які вписуються в їх зайнятий спосіб життя. Це скорочує час приготування страви і може бути подано як швидка закуска або як частина їжі. Таким чином, зручність їжі також сприяє зростанню світового ринку картопляних чіпсів. У міру того, як населення світу стає більш уважним до свого здоров’я, деякі компанії, що виробляють картопляні чіпси, виробляють продукти з доданою вартістю, які корисніші за звичайні картопляні чіпси.

Сюди входять продукти з низьким вмістом холестерину, жиру та калорій, багаті корисними інгредієнтами. Картопляні чіпси без глютену, без ГМО, виготовлені з морською сіллю, натуральними барвниками та ароматизаторами, популярніші, ніж звичайні картопляні чіпси. Наприклад, у червні 2022 року виробник органічних картопляних чіпсів SpudLove оголосив про плани продовжити своє зростання та вийти на всі 509 Whole Foods Markets у Сполучених Штатах.

SpudLove стверджує, що новими продуктами є товсто нарізані картопляні чіпси, сертифіковані USDA як органічні, перевірені проектом без ГМО та сертифіковані без глютену. Ринок картопляних чіпсів дуже активний. З появою багатьох гравців на ринку для збільшення продажів ці компанії постійно переробляють свої продукти та використовують різноманітні стратегії, наприклад унікальні торговельні пропозиції. Наприклад, у 2022 році Lay's розширила свою присутність в Індії, випустивши новий асортимент чіпсів із плоским різанням і свою найтоншу серію чіпсів - Lay's Wafer Chips.

Тенденції ринку картопляних чіпсів
Снекова продукція стає все більш популярною

Картопляні чіпси є одним із найзручніших варіантів їжі для людей, які вписуються в їх зайнятий спосіб життя. Це скорочує час приготування страви і може бути подано як швидка закуска або як частина їжі. Картопляні чіпси – солона закуска, особливо популярна в західних країнах. Вони складають важливу частину ринку закусок. Різноманітність продуктів, регіональна суміш смаків закусок, зміна способу життя споживачів і зростання каналів дистрибуції є основними факторами, що сприяють зростанню продажів картопляних чіпсів у всьому світі.
Введення прикладу 1. Оскільки тенденція здорових закусок продовжує розвиватися, виробники надають на ринок здорові чи покращені картопляні чіпси. Наприклад, Prataap Snacks Ltd пропонує картопляні чіпси з вмістом омеги під брендом Yellow Diamond. Крім того, у травні 2022 року перероблені солодкі картопляні чіпси під назвою Uglies Sweets були додані до лінійки продуктів Uglies Kettle Chips. Солодку картоплю, яка використовується для виготовлення чіпсів, варять у каструлі невеликими порціями та приправляють потрібною кількістю солі. За словами виробника, ці чіпси є гарним джерелом вітаміну А, не містять глютену, підтверджені проектом Non-GMO, кошерні, підходять для вегетаріанців і виготовлені на заводі без горіхів.
Global Market Analysis of Potato Chips to 2024,Potato chips Production Frozen Fries Line News

Приклад 2. У зв’язку зі швидким темпом життя та попитом дорослих на фаст-фуд або закуски зростає попит на здорову та зручну їжу, яку можна з’їсти відразу. Картопляні чіпси корисні тим, що вони легкодоступні та взяті з собою для споживання. Ці фактори сприяли зростанню ринку.
Азіатсько-Тихоокеанський регіон залишається найбільш швидкозростаючим регіоном
Global Market Analysis of Potato Chips to 2024,Potato chips Production Frozen Fries Line News
Рівень споживання картопляних чіпсів у всьому світі дуже різний і є величезним у категорії солоних закусок. Азіатсько-Тихоокеанський регіон є найбільш швидкозростаючим регіоном завдяки швидкому зростанню сучасних каналів розподілу, таких як супермаркети та гіпермаркети. Зміна способу життя, прогрес у технологіях, збільшення інвестицій із розвинутих країн регіону та смакові уподобання сприяли підйому промисловості картопляних чіпсів.

Зростання популярності закусок в країнах Азії змусило регіональних гравців прийняти стратегічні досягнення, щоб отримати конкурентну перевагу на ринку закусок. Наприклад, Universal Robina Corporation придбала Snack Brands Australia, щоб отримати конкурентну перевагу на ринку. Очікується, що інноваційні стратегії продуктів і упаковки сприятимуть подальшому зростанню ринку картопляних чіпсів в країнах Азії. Місцеві гравці в Сінгапурі випускають екзотичні картопляні чіпси через попит на місцевому ринку. Цей фактор головним чином стимулює ринок картопляних чіпсів в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні.

Лінія виробництва картопляних чіпсів ZhiYin Industry Co., Ltd, лінія виробництва картоплі фрі, лінія виробництва бананових чіпсів, лінія виробництва замороженої картоплі фрі, машина для виробництва картоплі фрі, машина для виробництва картопляних чіпсів, лінія для виробництва замороженої картоплі фрі, обладнання для сублімаційної сушки їжі, машина для смаження закусок, кукурудза машина для надування пластівців, машина для миття овочів, машина для надування кукурудзяних чіпсів, машина для заморожування кукурудзяних чіпсів із закусок, машина для заморожування морепродуктів

Лінія виробництва картоплі фрі, лінія виробництва картоплі фрі, машина для смаження закусок, машина для приготування кукурудзяних пластівців, машина для миття овочів, машина для виробництва картопляних чіпсів, машина для виробництва картоплі фрі, машина для виготовлення картопляних чіпсів. ,машина для виробництва бананових чіпсів,швидко заморожена картопля фрі,лінія для замороженої картоплі фрі,ліофілізаційна машина для сушіння харчових продуктів,обладнання для ліофілізації,морозильна машина для картоплі фрі,мийна машина для очищення овочів,машина для розморожування морепродуктів,машина для пакування закусок,обладнання для сублімаційної сушки харчових продуктів,пастеризація овочів лінія, машина для нарізання картоплі фрі, лінія для виробництва картоплі фрі, машина для виробництва картоплі фрі, машина для виробництва картоплі фрі, машина для виробництва бананових чіпсів, лінія для замороженої картоплі фрі, машина для роздування кукурудзяних пластівців, картопля фрі. Морозильна машина, лінія для заморожування картоплі фрі, машина для заморожування харчових продуктів, обладнання для ліофілізації, мийна машина для очищення овочів, машина для розморожування морепродуктів, машина для пакування закусок, обладнання для сублімаційної сушки продуктів, лінія пастеризації овочів, машина для нарізання фруктів.

Suach AS:
лінія для виготовлення картопляних чіпсів,
Лінія виробництва картоплі фрі,
Машина для приготування картоплі фрі,
Машина для виготовлення картопляних чіпсів,
Машина для виробництва картопляних чіпсів,
Машина для виробництва бананових чіпсів,
Картопля фрі швидкої заморозки,
Лінія замороженої картоплі фрі,
Лінія замороженої картоплі фрі,
машина для смаження закусок,
Промислова жарильна машина,
Машина для роздування кукурудзяних пластівців,
Машина для заморожування картоплі фрі,
Лінія замороженої картоплі фрі,
Сушильна машина для сублімації харчових продуктів,
обладнання для ліофілізації,
Овочемийна машина
овочева бульбашка мийна машина
Машина для розморожування морепродуктів,
Машина для пакування снеків,
Обладнання для сублімаційної сушки харчових продуктів,

Лінія пастеризації овочів,
Машина для нарізки фруктів,
Сушильна машина для сублімації харчових продуктів,
Обладнання для сублімаційної сушки харчових продуктів,

Leave your comment
Call me!Lisa